Feedback

Licitaciones y Adjudicaciones de Macedonia

Se han encontrado 548 concursos públicos con estos criterios Página: 1 ( de 55)
  Título Publicado Plazo Lugar Ejecución
Медицински потрошен материјал 19.01.18 24.01.18 Macedonia
набавка на Нафта за греење - екстра лесно гориво (ЕЛ1), Еуро дизел,Еуро Супер BC 95 19.01.18 08.02.18 Macedonia
Дезинсекција и дератизација 19.01.18 24.01.18 Macedonia
Набавка на услуги за каско осигурување и осигурување на автоодговорност на возила 19.01.18 24.01.18 Macedonia
Изведба на огномет на главната карневалска вечер, во времетраење од 5 минути, по повод одржување на културната манифестација- Струмички карневал 2018 19.01.18 24.01.18 Macedonia
Набавка на компјутери и принтери 19.01.18 24.01.18 Macedonia
Набавка и монтажа на 1 (една) циркулациона пумпа за потребите на ООУ „Кочо Рацин“ Куманово 19.01.18 26.01.18 Macedonia
Училишен и канцелариски мебел 19.01.18 24.01.18 Macedonia
ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ЗА 2018 19.01.18 30.01.18 Macedonia
сметководствено - книговодствени услуги и обработка на податоци 18.01.18 23.01.18 Macedonia

Медицински потрошен материјал

Tipo Contrato Suministro
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

набавка на Нафта за греење - екстра лесно гориво (ЕЛ1), Еуро дизел,Еуро Супер BC 95

Tipo Contrato Suministro
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Дезинсекција и дератизација

Tipo Contrato Servicios
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Набавка на услуги за каско осигурување и осигурување на автоодговорност на возила

Tipo Contrato Servicios
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Изведба на огномет на главната карневалска вечер, во времетраење од 5 минути, по повод одржување на културната манифестација- Струмички карневал 2018

Tipo Contrato Servicios
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Набавка на компјутери и принтери

Tipo Contrato Suministro
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Набавка и монтажа на 1 (една) циркулациона пумпа за потребите на ООУ „Кочо Рацин“ Куманово

Tipo Contrato Suministro
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

Училишен и канцелариски мебел

Tipo Contrato Suministro
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ЗА 2018

Tipo Contrato Servicios
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR

сметководствено - книговодствени услуги и обработка на податоци

Tipo Contrato Servicios
Tipo Documento Licitación
Importe Estimado 0 EUR